Chinflex

Chinflex is een eeuwenoude en uiterst effectieve Chinese massagevorm.

De Chinese voetbehandeling is een combinatie van reflexzones met de meridianen en acupunctuurpunten op de knieën, onderbeen en voeten, die overeenkomen met de organen en weefsels van het lichaam.

De Chinezen masseren het onderbeen en de knieën altijd mee, waardoor er een hele goede doorstroming op gang komt en het effect van de voetreflex behandeling vele malen groter wordt. Zo kennen ze enkele specifieke massagepunten, zoals het punt voor slapeloosheid en het diabetes punt. Het gebruik van de functies van de meridianen en het effect van elk specifiek acupunctuurpunt naast het effect van de reflexzones, geeft een enorme uitbreiding van mogelijkheden om klachten tegelijkertijd aanpakken.

Naast het therapeutische effect van een Chinese voetbehandeling kun je de voetmassage ook gebruiken om een totale ontspanning te verkrijgen. Ook voor kinderen die wat drukker zijn is het een goede manier om meer te ontspannen en bij zich zelf te komen.

Start met een speciaal voetenbad, waarin kruiden zitten die het lichaam ontgiften. En daarna een massage met een etherische olie waarbij de knieën, onderbenen en voeten gemasseerd worden.

Er ontstaat zo een diepe ontspanning en vitaliteit die tot vele dagen daarna nog voortduurt.

Kosten voor deze Chinese voetmassage: € 57,50 per uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s