Even voorstellen

Vanaf mijn jeugd heb ik al een brede interesse in mens en natuur. Mijn eerste natuurgeneeskundig boek kocht ik toen ik zeventien jaar was. Ik ben er pas iets mee gaan doen toen ik me meer bewust werd van mijn onbalans in mijn leven. Voetreflex zone therapie, stress consultant opleiding en vele cursussen en workshops passeerden de revue. En natuurlijk kreeg ik in elke opleiding spiegels van bewustwording die mij weer verder hielpen op mijn levenspad.

Voeding is een belangrijke factor die als een rode draad door mijn leven loopt.

Als triggerpoint behandelaar ervaar ik nog meer verdieping in het menselijk lichaam. Zo kan bijvoorbeeld spannings hoofdpijn veroorzaakt worden door triggerpoints in spieren in de hals. De oorzaak van onderrugpijn kan zo maar voortkomen uit de billen, buikspieren of zelfs de kuiten. Door middel van massage richt ik me op het deactiveren van de triggerpoints, zodat er rust ontstaat in de spier en de klacht kan verminderen.

4 gedachten over “Even voorstellen

  1. Fantastisch Sylvia , jaren lang heb ik last van mijn rechter schouder en daar door hoofdpijn aan de rechterkant gehad , en toen leerde ik jou kennen ,na een eerste behandeling voelde ik een ontspannen gevoel nu na meerdere behandelingen voel ik me nu totaal een ander mens dankzij jou energie geduld en jou vakkundige behandeling .

    Duizend maal bedankt! ! ! ! ! ! .

    Veel succes.

    Groeten laurens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s